Wie ben ik

Na mijn studie tot fysiotherapeute (1979) heb ik met veel plezier gewerkt in de praktijk ‘Fysiotherapie Putten’. Nadat ik de nodige ervaring had opgedaan wilde ik mijn vakgebied graag verbreden. Dankzij studies over hartfalen, evenwichtsstoornissen, duizeligheid lymfdrainage, perifeer vaatlijden, verschillende communicatieve stromingen en claudicatio trainingen heb ik mijn behandelingen kunnen verdiepen.

Toen in 1991 ons eerste kind werd geboren huilde zij veel. We wisten niet hoe dit kwam en wilden het graag oplossen. Op die manier ben ik in aanraking gekomen met Craniosacraal therapie. De therapie die ervoor zorgde dat ik mijn vak en alle bijbehorende specialisaties kon combineren. Toen ik later ook nog bekend werd met Viscerale therapie was mijn plaatje compleet.

Beide therapieën geven mij de mogelijkheid om via het Centrale zenuwstelsel bewegingsbeperkingen, vermoeidheid, pijnklachten en onverklaarbare lichaamsklachten te kunnen benaderen. Dichter bij de kern kan niet. Het blijft mij verwonderen hoe het lichaam, met schijnbaar dezelfde klachten bij ieder persoon anders reageert. Het zoeken naar de ketens waarin de klacht heeft kunnen ontstaan en het vinden van de best mogelijke manier om deze te benaderen blijft voor mij een uitdaging die ik graag met u aan wil gaan.