Volwassenen

<- Terug naar vorige pagina

P1010658

Hoe werkt een behandeling

Zoals eerder omschreven is het ritme, de golfbeweging, van het craniosacraal systeem cruciaal bij het functioneren van het lichaam. Tijdens de behandeling word dan ook gezocht naar dat ritme en eventueel ‘geparkeerde’ blokkades.

De behandeling vind liggend plaats op de behandeltafel. Middels subtiele aanrakingen van de benen, bekken, borstkast, schouders en schedel  kan ik, uw craniosacraal therapeute, de uitslag en de kracht van jouw craniosacraal ritme vinden en beoordelen.

Vervolgens zorgen wij er samen voor dat de blokkades worden opgelost, zodat het craniosacraal systeem weer de ruimte heeft om door te stromen.

oktober 2013 091

Tijdens de behandeling ontstaat er een diepere vorm van ontspanning, daarnaast kunt u bewust zijn van bewegingen, tintelingen, temperatuurverschillen, oude pijnen en emoties. Het is dan ook prettig om gemakkelijke en soepel zittende kleding te dragen.

Craniosacraal therapie vereist een wederzijds vertrouwen en veilig gevoel van de cliënt én de therapeut. Mochten er vragen of onzekerheden zijn geef die dan gerust aan zodat we daar samen duidelijkheid in kunnen scheppen.

<- Terug naar vorige pagina